Ohjeet

Valtakunta julkaistaan netissä useassa viikottaisessa osassa. Seuraava osa, Suur-Suomi, julkaistaan toukokuussa 2012. Linkitys on tehty valmiiksi, joten sivusto sisältää aluksi myös toimimattomia linkkejä. Valtakunta näkyy Atlantilta Volgalle parhaiten uusimmilla selainversioilla.

Valtakunta sisältää monentasoista tekstiä. Suurin osa leipätekstistä on kirjoitettu maailmansisäisesti, eli Suur-Suomen aatteellisen paradigman lävistämänä. Erillisillä artikkeleilla on toisinaan mainittu oma, kuvitteellinen kirjoittajansa, jonka henkilökohtaiset näkemykset saattavat myös tulla esille.

Punaisissa laatikoissa oleva teksti on lainattu kuvitteellisesta "Kansallissosialismin musta kirja" –teoksesta ja sisältää Valtakunnalle kriittistä aineistoa.

Mustissa laatikoissa kerrotaan siitä, mistä ei yleensä Valtakunnassa puhuta.

23-vuotias viipurilainen yliopisto-opiskelija Mirjam Heinonen on tuomittu yhteiskunnanvastaisen materiaalin levittämisestä kuudeksi kuukaudeksi Sateenkaariluodon uudelleenkoulutusleirille. Hän käytti työnantajansa luottamusta törkeällä tavalla hyväkseen liimailemalla oheisen kaltaisia muistilappuja valtion opetusmateriaaliin, jota hän väitti "propagandaksi".

 

(Josef Thorak: Denkmal der Arbeit)