”Valtakunnan” toimituskunta

ANTERO UHRIKALLIO
Suur-Suomen Sanomien poliittisen toimituksen esimies.

Suojeluskunta-aktiivi ja valtiotieteiden maisteri Antero Uhrikallio on ehtinyt vilkkaalla yhteiskunnallisella urallaan toimia Suomi-Saksa -seuran puheenjohtajana, kustannusosakeyhtiö Vasaran johtokunnassa ja Arno Breker -taideseuran vt. pääsihteerinä. Viimeisten viiden vuoden ajan Uhrikallio työskenteli Suur-Suomen Sanomien poliittisessa toimituksessa Valtakunnan-kirjeenvaihtajana. Hän on myös julkaissut useita suosittuja matkakirjoja, kuten Mussolinin jäljillä - Turistina Italian Sosiaalisessa Tasavallassa ja Pikkuryssä Pietarissa - Pieni Venäjän turistiopas.

Tri. ILKKA AURA
Turun yliopiston rotukognitiivisen psykiatrian professori.

Professori Ilkka Aura on valtakunnalisen PET-keskuksen yhteydessä perustetun rotukognitiivisen psykiatrian professuurin haltija. Rotukognitiivisen psykiatrian tutkimuksen piiriin kuuluvat rotujen väliset erot kognitiivisissa ominaisuuksissa, mm. älykkyydessä, muistitoiminnoissa sekä havainto- ja hahmottamiskyvyssä. Prof. Aura on keskeisessä asemassa osallistunut Rassenwissenschaftliche Kognitionslehre-teoksen toimittamiseen sekä tri. Peter Lehmannin laajalti ylistetyn Die Gauss-Kurve-teoksen suomentamiseen.

Tri. KALERVO KAILA
Kirjailija, toimittaja, poliittisen historian dosentti.

Kalervo Kaila on filosofian tohtori, kirjailija, runoilija ja vapaa toimittaja mm. yhteiseurooppalaiselle Signaali -aikakauslehdelle. Hän on väitellyt tohtoriksi Helsingin yliopistossa Kylmän sodan historiasta. Hänen julkaisujaan ovat mm. Vasemmistoradikalismi ja kommunismi Suomessa 1917-1944 (1978), Rako rautaesiripussa - Ruotsi ja Grossraumwirtschaft (1980) sekä Labourin ja fasismin välissä: Kulttuurin kriisi Iso-Britanniassa (1982). Kaila on myös käsikirjoitanut Kalevalaan perustuvan Grand Prix -palkitun kotimaisen elokuvan "Väinönlieskat" (1983).

Älä usko heitä! Me olemme joukko
toisinajattelijoita ja uhmaamme
rasismia, sortoa ja avointa valehtelua

Me olemme leegio
Me emme anna anteeksi
Me emme unohda

APULAISTOIMITTAJAT

Marco Tavaszházy
Valtiotieteiden maisteri, Balkanin kirjeenvaihtaja.

Marciano López García
Espanjan ja Portugalin kirjeenvaihtaja.

Elias Susiluoto
Suojeluskunta-aktiivi, syväekologian harrastaja

M. Adolf Mäyrä
Kapteeni, Suomen Rajavartiolaitos

Aslak von Wesen
Filosofian maisteri, kielenkääntäjä